Met de winter voor de deur krijgen we allemaal weer zin in de gezellige avonden met kaarslicht, haardvuur en vrienden en/of familie.
Coca-Cola heeft weer een paar heerlijke ‘limited editions’ gelanceerd die hierbij niet mogen ontbreken! Alle varianten liggen nu in de winkel, maar let op… Limited!

Coca-Cola zero sugar Cinnamon


Met deze limited-edition Cola kan het niet anders dan dat je in de (kerst)mood komt. Coca-Cola zero sugar Cinnamon. Het is Coca-Cola Zero met een vleugje kaneelsmaak. En natuurlijk zijn al onze vertrouwde Coca-Cola varianten tijdens de feestdagen verpakt in een speciale kerstverpakking.

Bekijk product-informatie pagina

én in de speciale kerstverpakking
De speciale -tijdelijke- kerstverpakking


Fanta Dark Orange / Halloween


Deze Fanta is de donkerste Fanta ooit! Speciaal voor Halloween lanceren wij een Fanta Dark Orange.  Wie durft?
Heb je stalen zenuwen en ben je echt nergens bang voor, dan moet je ook de Snapchat skin proberen! Op de verpakking van Fanta Dark Orange scan je de QR-code en griezelen maar.  Ben jij bang in het donker?

Bekijk product-informatie pagina


 

Fuze Tea winter tea

Deze Fuze Tea met appel-kaneelsmaak is toch wel uniek te noemen, je kan deze namelijk koud maar ook warm drinken! Enkel verkrijgbaar in de winter en natuurlijk limited. En… drie sterren voor superieure smaak bij itqi awards!

Dus mocht je tijdens een koude winteravond zin hebben in een heerlijke warme drank; schenk je Fuze Tea appel-kaneel uit in een mok, verwarm deze 30 tot 45 seconden in de magnetron of warm het op in een pannetje. Enjoy!


Bekijk product-informatie pagina