Sinds april is onze nieuwe premium mixer Royal Bliss te vinden in verschillende high-end cocktailbars en horecazaken. We ontwikkelden samen met verschillende bartenders en smaakexperts vier varianten die zorgen voor een perfecte mix met alcohol.

Soms heb je behoefte aan een drankje dat net iets creatiever is. Met deze insteek introduceren we Royal Bliss – dat in Spanje al een groot succes is – in Nederland. Met onze premium mixers kunnen bartenders hun creativiteit loslaten op een gepersonaliseerd drankje. Zo vertelt Margreet van Staalduijnen, Senior Brand Manager van Royal Bliss, over deze nieuwe introductie: “Als total beverage company blijven we innoveren op ons portfolio. Royal Bliss is als premium mixer een goede aanvulling op het assortiment. Het mooie is dat het product veelzijdig is, maar ook genuanceerd. We laten de alcohol shinen en zijn dus niet dominant.”

Speciaal voor horeca

Je vindt Royal Bliss in diverse horecazaken waar creativiteit wordt gebruikt om unieke mixes – oftewel signature serves - te serveren. Zo werken we in Nederland met onder andere de ‘Dr.’, waar bartender Ben Lobos zich heeft verbonden aan ons merk als ambassadeur: “Ik merk dat de consument steeds meer interesse gaat tonen in kwalitatieve drankjes met minder alcohol. Mijn signature serve ‘Cordial Sensation’ is geïnspireerd op de Gimlet, een klassieke mix van een bloemige gin met suiker en limoen, die van oudsher als een dagelijks medicijn werd gedronken door Britse zeelui. Ik heb er een bittere vermouth, een kruidige likeur, en een royale scheut Royal Bliss Vibrant Yuzu Tonic Water aan toegevoegd om er een bruisende mix van te maken.”

Complexe smaken

Er zijn in totaal vier verschillende smaken met ieder herkenbare kenmerken. De Creative Tonic is een verfrissende tonic met een minder bittere smaak en een vleugje groene citrus. De andere tonic van Royal Bliss, Yuzu Tonic, is juist intenser en bitter met een klassieke tonic smaak. Verder bestaat ons assortiment uit een Ginger Ale en Berry Sensation. Zo is de Ginger Ale geschikt is voor dark spirits door de combinatie van kruiden en citrus, en Berry Sensation heeft juist een zoete, frisse en uitgesproken smaak met een vleugje rood fruit, passievrucht en perzik.