Als je drankje op is, hoef je het lege flesje niet weg te gooien. Je kan er namelijk ook hele leuke en hippe woonaccessoires van maken en zo iets unieks creëren. Laat je inspireren door deze ‘pimp je Coca-Cola flesje’ tips.

Hangende vazen

Dit idee kan je zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wilt. Snijd een PET-fles door midden, prik gaatjes in de zijkanten, haal hier een felgekleurd lint of touw doorheen en je hangende vaas is klaar. Leuk voor een gerbera, tulp of roos.

Wil je liever glazen flesjes gebruiken, koop dan een metalen roede ring die je aan de muur kan bevestigen. Steek de hals van het Coca-Cola flesje door de ring en schroef deze vast. Met een paar flesjes op een rij krijg je een heel leuk effect. 

Je hoeft de vazen niet op te hangen, je kan ze natuurlijk ook gewoon op de keuken – of tuintafel zetten. Doe wat water en je lievelingsbloemen in de exclusieve Coca-Cola vazen en voilà: meer kleur in huis!

Strand in een flesje 

NL-0068-5-recyle-tips-bijbeeld-1.jpg
Haal het strand in huis! Spoel een leeg Coca-Cola flesje om en laat het goed drogen. Vervolgens doe je er gekleurd zand in wat je bij de hobbywinkel kan kopen. Als je er een apart patroon in wilt hebben, kan je elk laagje zand met een potlood een bepaalde richting opduwen voordat je de volgende laag erover heen doet. Tenslotte schroef je de dop of kurk er weer stevig op zodat je kunstwerk goed bewaard blijft.