De dagen worden korter en kouder, dus is het tijd voor een nieuwe Limited Edition Fanta. Ontdek de verrassende smaken van frisse appels en zoete kersen in Fanta Apple-Cherry.

Fanta kleurt deze winter niet oranje, maar rood! Fanta Apple-Cherry bevat naast fruitsap ook zoetstoffen van natuurlijke oorsprong, zoals stevia-extract*. Daardoor is het aantal calorieën lager dan bij fruitfrisdranken die volledig met suiker gezoet zijn.

33001-CC_Fanta_Abri_AppleCherry_1000x1430mm.jpg
745421_PH_POS_FASC_1500_PET_FR_W_R1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdelijke Fanta smaken 

Het is altijd een feest om nieuwe smaken te ontwikkelen voor onze frisdranken. En helemaal als die smaken seizoensgebonden zijn. Fanta Apple-Cherry is nog de hele winter verkrijgbaar. Voor de zomer van 2017 wordt de Limited Edition Fanta dan weer vervangen door een nieuwe fruitsmaak.

"Volgend jaar willen we wederom gaan experimenteren met verfrissende combinaties van fruitsmaken en sprankelend water. Zo blijft Fanta vernieuwen en haar fans verrassen!", vertelt Gijs Brons - Brand Manager Fanta & Sprite. We zijn dus al volop inspiratie aan het opdoen. Wat is jouw favoriet?

Waar komt stevia vandaan?

Limited Edition Fanta Apple-Cherry bevat stevia-extract, een zoetstof van natuurlijke oorsprong en een populaire vervanger voor suiker. Overal ter wereld kweken boeren stevia omdat de vraag naar de bladeren van de plant flink is toegenomen. Benieuwd waar onze stevia onder andere vandaan komt? Ontdek het verhaal van 'Mr. Stevia', Charles Langat, een hardwerkende stevia-boer uit Kericho County in Kenia.

* steviolglycosiden