Van Amsterdam tot Maastricht: de bekende Coca-Cola kersttruck toert door Nederland. En wist je dat er ook mensen in de magische truck zijn uitgenodigd? Dat zijn de gelukkige winnaars van de Coca-Cola kersttruck experience. Wat dat precies inhoudt? Ik zocht het voor je uit!

Donderdag 8 december leek een gewone werkdag, totdat ik gevraagd werd om een avond in de Coca-Cola kersttruck door te brengen. Om als medewerker van Coca-Cola te testen of alles goed geregeld is voor de winnaars en om natuurlijk een blog te schrijven. Het avontuur zou diezelfde avond nog plaatsvinden. Gelukkig houd ik wel van spontane acties, dus over die vraag hoefde ik niet lang na te denken.

Een drankje met de kerstman

Snel belde ik mijn nicht om te vragen of ze die avond wat te doen had. Ze reageerde verbaasd, maar superenthousiast toen ik vertelde dat we een date hadden met de kerstman. We raapten thuis wat spullen bij elkaar en reden richting het Van der Valk Hotel Schiphol waar de kerstman, zijn elfjes en natuurlijk de truck al ons stonden op te wachten. We werden hartelijk ontvangen en dronken een drankje met de kerstman, terwijl de elfjes onze dinertafel klaarmaakten in de truck.
Chillen in de kersttruck

Na de kennismaking mochten we ons settelen in de truck, die deze avond helemaal voor ons gereserveerd was. We konden kerstmuziek luisteren, films kijken, videogames en bordspellen spelen. Toen de kerstman en zijn elfjes vertrokken, gingen we een hapje te eten. We kregen een heerlijk 3-gangendiner geserveerd en bedachten ons hoe cool het was dat we dit mochten meemaken!


Tussen de gangen door gingen we op ontdekking in ‘onze’ truck, dronken we Coca-Cola bij de kerstboom en keken we een kerstfilm vanaf het Coca-Cola bed. We mochten tot 00:30 uur in de truck blijven, want daarna stond ons een andere verrassing te wachten…


Slaap lekker!

Na zo’n ontspannen avond is het natuurlijk heerlijk om ook in stijl van een goede nachtrust te genieten. Daarom maakte Coca-Cola dit avontuur compleet met een overnachting in het Van der Valk Hotel. We sliepen in een luxe kamer die speciaal voor ons in kerstsfeer aangekleed was door de elfjes.

De volgende ochtend hebben we heerlijk ontbeten en daarna was onze Coca-Cola kersttruck experience alweer voorbij. Dit was echt een onvergetelijke ervaring. Wil je dit ook meemaken? Doe mee en maak kans op een uniek avontuur in de Coca-Cola kersttruck! De actie loopt tot 26 december 2016.