De hele zomer stond voor ons in het teken van ‘Summer of Firsts’. Niet alleen winnaars, maar ook influencers genoten van geweldige experiences met Coca-Cola. Zoek je nog ideeën voor jouw eigen bucketlist? Haal dan inspiratie uit de onvergetelijke ervaringen die influencers deze zomer hadden met Coca-Cola.

In opdracht van Coca-Cola gingen verschillende influencers deze zomer op pad om unieke ervaringen te beleven. Zo maakte een influencer de trip van zijn leven naar een iconische route, en een ander filmde zijn eigen partyweekend op een bekend Spaans eiland. We hebben de leukste posts op social media voor je op een rij gezet.

Kay Nambiar

Je kent Kay misschien wel van zijn werk als presentator en model. Hij bezocht deze zomer de misschien wel meest bekende weg van de wereld, Route 66. Een kiekje langs deze mooie route mag dan zeker niet ontbreken.

Claartje Rose

Claartje was deze zomer op Ibiza voor de opname van haar allereerste film (die je binnenkort in de bioscoop kunt zien). Tijdens de opnames was er wel tijd voor ontspanning en dat leverde deze mooie foto op.

Christoffel Mesman

Genieten van jouw bucketlist-ervaring, maar dan wel in stijl. Dat is iets wat Christoffel als muziek in de oren klinkt. Deze zomer ging zijn droom in vervulling door in een snelle Ferrari te rijden. Hij liet zijn ervaring zien in de post hieronder. Vergeet niet door te swipen om de video te bekijken.

Danny Roumimper

Danny pakte deze zomer flink uit op Ibiza en besloot zijn ultieme ervaring vast te leggen op film. Hij ging met zijn vrienden erop uit voor een avontuurlijk party-weekend op het Spaanse eiland. Zon, strand en vriendschap. Het komt allemaal terug in deze toffe video. Check hier het eindresultaat.

Met deze ervaringen heb je wellicht een flinke dosis inspiratie kunnen opdoen voor jouw eigen bucketlist. Dus wat wordt het, skydiven of misschien een avontuur in het buitenland? Een ding is zeker, er zijn altijd nieuwe ervaringen te ontdekken.