Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe Fanta Limited Edition smaak. Vanaf deze week kun je daarom genieten van Strawberry Kiwi zero sugar. Met deze introductie zeggen we gedag tegen de vorige seizoenssmaak Apple Cherry en verwelkomen we een nieuwe, suikervrije Fanta variant.

fanta-aardbei-kiwi.png
De zoete smaak van aardbeien met de frisheid van kiwi past perfect bij zomerse dagen. Doordat de drank geen suiker maar zoetstoffen* bevat, is het calorievrij.

Fanta Limited Edition

Begin 2016 introduceerde Fanta het concept van wisselende fruitsmaken om extra variatie te bieden. We begonnen met het zomerse Pineapple Lemon, daarna kleurde Fanta rood met Apple Cherry en nu is het weer tijd voor een zomerse smaak. “Met de nieuwe smaakvariant Strawberry Kiwi bieden we de consument extra keuze qua smaak en breiden we ons zero sugar assortiment uit,” vertelt Gijs Brons, Brand Manager Fanta. In de herfst van 2018 wordt de opvolger van Strawberry Kiwi gelanceerd, dus houd de website in de gaten!

Fanta Strawberry Kiwi is vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt in een 1,5L fles en een 0,33L blik.

Kalvijn nieuwe Fanta baas

Deze zomer gebeurt er nog meer met Fanta. De populaire YouTuber Kalvijn (Kelvin Boerma) – wordt, de nieuwe, tijdelijke eindbaas van Fanta (link story Kalvijn). “Samen met mijn creatieve bazenteam, ga ik op drie verschillende manieren de marketing voor Fanta deze zomer doen. Grote merken kunnen veel leren van jonge mensen zoals ik. We hebben een andere kijk op de wereld, “ vertelt Kelvin.


* Fanta Strawberry Kiwi zero sugar wordt gezoet met cyclamaat, acesulfaam-K en aspartaam.