Zomerse beats, de zon op je bol en een ijskoude Coca-Cola in je hand. In samenwerking met Chase, onze partner achter deze activaties, maken we jouw festivalseizoen nog specialer. Hoe doen we dat?

Deze zomer zorgt Coca-Cola weer voor de ultieme verfrissing op heel wat festivals. Hiernaast willen we festivalbezoekers ook graag verrassen op onze stands: Coca-Cola Festival Stage en Coca-Cola Festival Stage XL.

Coca-Cola Festival Stage

Bij het Coca-Cola Festival Stage kunnen bezoekers een Coca-Cola naar keuze aanschaffen en een toffe foto laten maken aan de bar. Als je twee Coca-Cola’s koopt, ontvang je een soort scanbare armband die je kan activeren bij een van de grote zuilen – in de vorm van Coca-Cola flessen - verspreid over het festivalterrein. Festivalgangers kunnen hier de hele dag foto’s maken. Deze worden verzameld en samengevoegd tot een persoonlijke aftermovie die je na het festival per mail ontvangt. Op je scanbare armbandje worden punten bijgehouden voor iedere fotozuil die je bezoekt. Als je genoeg punten verzamelt, kan je Coca-Cola goodies, gratis tickets of zelfs een helikoptervlucht over het festivalterrein winnen.

Deze Coca-Cola Festival Stage was/is te vinden op onder andere de volgende festivals:

  • Walibi Out of Control (8/7), een festival ín het pretpark.
  • We Are The Future (14/7), speciaal voor de nieuwe generatie festivalgangers.  
  • Solar Weekend (3-6/8), het meest creatieve festival van Europa aan de Maasplassen in Roermond.
  • Strafwerk (19/8), de vijfde editie van dit Amsterdamse dancefestival met een enorme line-up.

Coca-Cola Festival Stage XL

Op het Coca-Cola Festival Stage XL, staat naast de grote flessen ook een ‘perfect serve’ Coca-Cola bar. Hier kan je een perfect geserveerd drankje drinken. Op het podium kan je genieten van de muziek en het uitzicht over het festival bekijken met verrekijkers. Je kan hier ook je telefoon opladen en gebruik maken van gratis WIFI.

Vergeet niet om nog een leuke foto te maken voordat je weggaat. Dankzij het groene scherm kan je kiezen voor je eigen zomerse achtergrond. Daarna verlaat je het dek maar op één manier: via de glijbaan in de vorm van een rood-wit gestreept rietje. Deze grote stage was/is te vinden op onder andere:

  • 7th Sunday (4/6), op dit enorme festival hebben we met onze stage en te gekke prijzen een unieke indruk achter gelaten bij de bezoekers.
  • HockeyLoverz (30/6-2/7, 7-9/7, 14-16/7), hét hockeytoernooi voor de A en B-jeugd met leuke activiteiten en feesten.
  • Walibi #LEKKERGAAN (9/8, 16/8, 23/8), een zomerfestival waar vriendschap en plezier centraal staan.

Ga de dancebattle aan op Dancetour

Tussen 16 april en 31 augustus staat Coca-Cola op het festival Dancetour, in onder andere Breda, Leeuwarden, Maastricht en Tilburg. Het feest met als motto ‘Bringing people together’ is voor iedereen toegankelijk en personen van zestien jaar en ouder mogen zelfstandig naar binnen. Naast  het bestellen van een ijskoud drankje en het maken van een leuke foto, kan je meedoen aan de danswedstrijd op het Coca-Cola Dancebattle podium. De drie beste deelnemers per stad worden na het festivalseizoen uitgenodigd om een workshop te volgen onder leiding van bekende danser Timor Steffens.