Chloe Sterk is bekend van haar blog chloesterk.nl. Chloe schrijft over mode, lifestyle en reizen. Speciaal voor Coca-Cola’s zomercampagne heeft ze haar vijf droombestemmingen op een rijtje gezet. Laat je hierdoor inspireren en maak kans op een reis naar deze, of een van de andere 74 droombestemmingen! De actie loopt nog t/m augustus.

Chloe: “Doordat ik regelmatig op reis ben, heb ik een aantal van de 74 Coca-Cola droombestemmingen al bezocht, maar er zijn nog tal van bestemmingen die op mijn reislijstje staan. Ik deel mijn vijf favoriete bestemmingen die ik ooit heb bezocht én vijf bestemmingen waar ik zo snel mogelijk heen wil.”

Kaapstad (Zuid-Afrika)

“Twee jaar geleden reisde ik naar Kaapstad voor een fotoshoot, maar al gauw besloot ik langer te blijven. Uiteindelijk heb ik in twee weken het fantastische Kaapstad ontdekt en had ik deze ervaring nooit willen missen. Regelmatig hoor je dat Zuid-Afrika gevaarlijk kan zijn, maar in Kaapstad heb ik me geen moment onveilig gevoeld. Iets wat ik niet snel vergeet zijn de vele eettentjes. Op Kloofstreet vind je diverse leuke restaurants, maar ook aan het strand kun je heerlijk eten voor weinig geld. Hiernaast is het beklimmen van de Lion’s Head een echte must-do.”

Madeira (Portugal)

“In juni vertrok ik voor een paar dagen naar Madeira. Een eiland dat bekend staat als een rustige plek, maar Madeira heeft veel meer te bieden dan alleen maar rust. Het eiland is ooit ontstaan uit een aardbeving in de Atlantische Oceaan en dat is nog steeds te zien over het hele eiland. Huur een auto en rij naar de verschillende dorpjes waar je versteld zult staan van het prachtige landschap. Ik raad iedereen aan om een keer af te reizen naar dit prachtige Portugese eiland.”

Dubai (Verenigde Arabische Emiraten)

“Dubai is een bestemming waar ik altijd gefascineerd door was. Ik vroeg me af of het echt allemaal zo “over the top” is. Dat is het zeker, want niets is te gek in dit land. Je kunt hier tot diep in de nacht uitgaan en mijn favoriete club is Cirque Le Soir Dubai. Het is ook een must om een tour te boeken die je langs alle hotspots van Dubai leidt. Wij gingen langs het hoogste gebouw ter wereld, genaamd Burj Khalifa en bezochten de bekende goud en kruiden souk. Iets anders wat veel indruk op mij heeft gemaakt, is ‘Dubailand’: een entertainmentcomplex van 278 km². Hier bezochten we de Miracle Garden, de grootste bloementuin ter wereld.”

Los Angeles (Amerika)

“Los Angeles is een stad waar ik voor vertrek al enorm naar uitkeek. Ik bleef naar buiten kijken tijdens de vlucht en kon niet wachten om te landen. Toen ik er eindelijk was, wist ik eigenlijk niet zo goed waar ik heen wilde. Ik had me niet goed voorbereid en dat is onhandig als je naar LA gaat. De stad is enorm groot dus bedenk van te voren welke plekken je wil bezoeken. Doe je dit niet, dan ben je namelijk alleen maar aan het rondrijden en zie je weinig van deze geweldige stad. Nog een extra tip: ga naar het strand in Santa Monica!”

Lissabon (Portugal)

“Ik ben een aantal keer in deze prachtige Portugese stad geweest. De kleine straatjes met prachtige tegels op de muren, die allemaal een eigen verhaal vertellen over de geschiedenis van de stad en van Portugal. Als je hier bent, moet je echt een Pastéis de Nata eten, het bekendste gebakje van Portugal.”

Bucketlist

“De vijf bestemmingen waar ik nog heel graag heen wil, zijn Santorini, Dubrovnik, Hawaï, Miami en Kathmandu. Santorini staat bovenaan mijn lijst, omdat ik daar al zoveel mooie plaatjes van voorbij heb zien komen. Dat moet ik echt met eigen ogen gaan bekijken!”

Bezoek chloesterk.nl voor meer reistips en aanraders.