De buurman die je kerstboom vijf trappen omhoog helpt tillen (en hopelijk straks ook weer naar beneden). Je moeder die altijd voor je klaarstaat. Een collega die het kantoorleven wat draaglijker maakt. Heb jij ook zo iemand waar je dit jaar niet zonder kon? Met Coca-Cola kun je jouw kerstheld deze feestmaand op unieke wijze bedanken.

De ‘Bedank jouw kerstheld’- campagne was vorig jaar al een groot succes. Duizenden mensen verstuurden een speciale groet naar hun vrienden en familie via het Coca-Cola kerstplatform. De teksten waren hartverwarmend. Daarom kun je ook dit jaar weer je kerstheld bedanken op twee bijzondere manieren.

Verras jouw kerstheld live

Zie je het al voor je dat jóuw boodschap levensgroot op de Coca-Cola kersttruck verschijnt? Neem je kerstheld mee naar één van de 18 locaties, typ daar een bijzonder berichtje in en hij/zij krijgt de tekst live te zien op de zijkant van de truck. Een gezellig dagje met je moeder of een romantische date kunnen dan niet meer stuk.

Je kunt ook iemand digitaal bedanken via het Coca-Cola kerstplatform. Voer een persoonlijke boodschap in en kies via welke kanalen je jouw kerstheld wilt bedanken. Van een persoonlijk Whatsapp berichtje tot een Facebookpost. De Coca-Cola kersttruck gaat dan virtueel op pad naar je vriend, vader, zus of collega. Je kunt tot 26 december je kerstheld bedanken.

Win een Coca-Cola kersttrui

Om helemaal in de kerstsfeer te komen, geven we dit jaar ook unieke Coca-Cola kersttruien weg. Koop een Coca-Cola verpakking t/m 500ml en maak kans op een ‘foute’ kersttrui! Scan je blikje of fles op scanacoke.nl, kies de trui uit waar je kans op wil maken en wie weet win jij een limited edition kersttrui! Wat ons betreft kan het kerstfeest beginnen. Doe je mee?