December was een maand vol feesten, gezelligheid, lekker eten en misschien ook wat alcoholische drankjes. Wil jij ook het jaar beginnen met weer een beetje balans en goede voornemens? Wij gaan voor een maand zonder alcohol! Want een maand geen alcohol drinken is namelijk hartstikke goed voor je lichaam én geest. Maar je wil natuurlijk nog wel kunnen genieten. Fïnley is dan ook hét ideale drankje om jouw ‘Dry-January’ door te komen! Wij dagen je uit, ga jij Dry-January met ons aan?


Wat is het en hoe is het vol te houden?

Dry-Jan draait allemaal om een maand lang geen alcohol drinken. En dan hoef je echt niet een hele maand thuis op de bank te blijven, ga er juist op uit en spreek af met vrienden, ga naar een concert of voorstelling. Je zult zien dat het met het juiste alternatief prima is vol te houden. En het alternatief voor dat wijntje of die borrel? Fïnley dus!

Volhouden is makkelijk met deze 5 tips:   

  1. Doe het samen, samen met een vriend, partner of familielid is het een stuk gezelliger.
  2. Verleg je focus naar iets anders. Ga bijvoorbeeld wandelen. Want actief bezig blijven zorgt voor afleiding. Verwen jezelf en doe leuke dingen, zoals naar het theater, film of voorstelling. Your Little Black Book geeft je to do tips tijdens Dry January.
  3. Maak er een feestje van. Schenk je drinken in een mooi glas en versier deze met een blaadje munt of een citroentje.
  4. Vertel het anderen. Zo kunnen zij er rekening mee houden en doen ze misschien wel met je mee!
  5. Bestel een Fïnley tijdens het borrelen. Fïnley is met haar verfijnde smaak en subtiel bittertje een goede oplossing voor de non-alcoholische momenten.

Puur genieten met Fïnley

Met onze Fïnley Bitter Lemon, Ginger Ale, Tonic en de mocktails hebben wij het ideale drankje om deze maand en alle maanden erna stijlvol door te komen. Een heerlijk drankje met een verfijnde bubbel. Let op: Fïnley Tonic, Bitter Lemon en Ginger Ale worden niet verkocht in winkels, maar wel in veel horeca-gelegenheden.

Aftrap in het winterparadijs

Vrijdag (3 jan) trapten wij Dry January af in het Amsterdams Winterparadijs, samen met onder andere Patrick Martens, Marly van der Velden en Annemarie Keizer (en meer!) proosten we met Fïnley op een maand zonder alcohol.#puurgenieten #dryjan #fïnley #fïnleydryjan

gewoon #puurgenieten.