Grote drukte bij de kassa voor muntjes, een lange wachtrij voor de douches of een lege telefoonbatterij. Elke festivalganger kent wel één van deze stressmomenten tijdens een festivalbezoek. Fuze Tea heeft deze zomer de perfecte oplossing. In de Fuze Tea lodge geniet je op 5 verschillende festivals van een welverdiend rustmoment.

Even een momentje me-time tijdens een festival. Deze zomer is dat mogelijk in de Fuze Tea lodge. Ontsnap bijvoorbeeld aan de alle hectiek met een heerlijke Fuze Tea Mango Chamomile of Fuze Tea Peach Hibiscus. Maar daar blijft het niet bij. De lodge biedt ook andere mogelijkheden aan om te relaxen.

Lodge met een view

De Fuze Tea lodge bestaat uit drie verschillende onderdelen. Beneden aan de bar kan je terecht voor een verfrissende en ‘perfect served’ Fuze Tea. Even klaar met alle harde muziek op het festival? Geen zorgen. De Music Room heeft comfortabele zitplekken waar iedereen kan genieten van onze eigen Spotify Fuze Tea playlist. Een verdieping hoger is de populaire View Room. Je geniet hier van een prachtig uitzicht over het hele festivalterrein.

Kies een moment voor jezelf

Het is lastig om helemaal aan de drukte te ontsnappen op een festival… maar niet onmogelijk. Je kan in de Fuze Tea lodge op verschillende manieren een moment me-time pakken. Zo is er een echte illusionist die iedereen trakteert op een magisch optreden. Moe van het dansen? In de View Room geniet je van een heerlijke massage. De perfecte voorbereiding op de volgende optredens die je echt niet wilt missen. Bezoekers van Lowlands kunnen in de lodge zelfs alle afleveringen bekijken van Lowlands Liefdes.

Duurzame keuzes

De Fuze Tea lodge houdt ook rekening met duurzaamheid. We zoeken namelijk naar geschikte materialen om de lodge zo duurzaam mogelijk te maken. Voor de bouw van onze ‘tree house’ gebruiken we niet alleen hout. De basis bestaat uit drie gebruikte zeecontainers die op deze manier een nieuwe bestemming krijgen. Daarnaast kleden we het uitzichtpunt boven in de lodge aan met duurzaam hout en ecologisch geprinte materialen. Ook verlichting pakken we op duurzame wijze aan. Deze is op basis van energiezuinige led-armaturen.

Deze zomer vind je de Fuze Tea lodge nog op Lowlands en Mysteryland. Dus staat één van deze festivals nog op je planning en kan je wel wat me-time gebruiken? Breng dan een bezoek aan de lodge en geniet van een welverdiend rustmoment.