Kerst 2019 wat ons verbindt is sterker dan wat ons verdeelt

Kerst 2019 wat ons verbindt is sterker dan wat ons verdeelt

Wat ons verbindt is sterker dan wat ons verdeelt. Met deze kerstcampagne nodigt Coca-Cola mensen van over de hele wereld uit om het goede in anderen te zien, verschillen opzij te zetten, vooroordelen los te laten en je te richten op de gelijkenissen. Coca-Cola zet deze boodschap kracht bij door het Rode Kruis te steunen. Een samenwerking die ondertussen al meer dan 100 jaar bestaat. Door elkaar te omarmen en een steuntje in de rug te bieden komen we een stuk verder met elkaar en staat niemand er alleen voor.


Kersttruck on tour, met een missie!

Dit jaar vragen we je om in onze iconische kerst-truck een donatie te doen aan het Rode Kruis, als dank hiervoor krijg je inpakpapier of kerstsokken. Heb je gewoon behoefte aan een hapje en drankje met goed gezelschap van over de hele wereld? Dan neem je gezellig plaats achter de bar en maak je een praatje met vrijwilligers van de organisatie Welcome App, een app die nieuwkomers in contact brengt met locals. En zo staat niemand er alleen voor dit jaar.  Natuurlijk zal de Kerstman ook aanwezig zijn in de truck. 

 

Bekijk de commercial

 

 

Een mysterieuze (kerst)man

De kerstman laat natuurlijk nog meer van zich horen! In de allernieuwste kerstcommercial zien we het leven door de ogen van de Kerstman. Een geliefde man, maar ook een beetje mysterieus. Anders dan anders. Hij woont op de Noordpool en komt één keer per jaar naar ons toe, klimt op onze daken en breekt als het ware bij ons in om cadeaus te geven. En wat doen wij? We verwelkomen hem natuurlijk, want het maakt niet uit hoe anders iemand is, als je simpelweg het goede in een ander ziet.