Coke Studios Sessions –60 dagen, 100+ livestream concerten en de dikste line-up

Coke Studios Sessions –60 dagen, 100+ livestream concerten en de dikste line-up

14 mei ‘20 | Vandaag is de officiële start van Coke Studio Sessions, de exclusieve samenwerking tussen Coca-Cola en het nieuwe livestream muziek platform #BeApp. Gedurende 60 dagen zullen in totaal meer dan 100 top artiesten via een Livestream optreden voor al hun fans wereldwijd.

 

Een innovatief en entertainend initiatief, waarbij het doel is om mensen te verblijden in tijden van COVID-19 en een hart onder de riem te steken. Daarnaast is het tijdens deze 60 dagen mogelijk voor toeschouwers via de app een donatie te doen aan het Rode Kruis. De Coca-Cola foundation heeft aangegeven het bedrag aan donaties dat binnenkomt via de app te matchen tot een gezamenlijk totaal van $ 3 miljoen is bereikt. Lees hier meer over dit initiatief. 

 

"We weten dat mensen zich eenzaam of geïsoleerd kunnen voelen als gevolg van de pandemie, en Coca-Cola blijft zich inzetten om mensen  op te beuren en de banden aan te halen nu we ver van elkaar zijn," zegt Ricardo Fort, Vice President, Global Sports & Entertainment van The Coca-Cola Company. 

 

"Door 60 dagen live, interactieve muziekinhoud te bieden die de fans met anderen kunnen delen om samen van te genieten, hopen we dat Coke Studio Sessions dagelijks voor een moment van vermaak zal zorgen terwijl mensen zich aanpassen aan de nieuwe norm."

 

De line-up

We weten dat de line-up bestaat uit meer dan 100 wereldwijd bekende artiesten. Katy Perry, Bebe Rexha, DJ Khaled, Steve Aoki zijn onder andere namen die wij in de wandelgangen voorbij hebben horen komen. Maar wie er verder nog een plekje in de spotlights zal nemen? Dát blijft geheim tot de dag van het optreden. 

 

Echosmith, Daya en Kaskade trappen de Coke Studio Sessions vannacht, 15 mei om 01:00 uur af met een knallend optreden. De artiesten worden dagelijks via onze Social Media kanalen en die van #BeApp aangekondigd. Het is dus belangrijk om die goed in de gaten te houden. Misschien zit jouw favoriete artiest er wel bij! 

 

Livestream & Terugkijken

Coke Studio Sessions markeert het officiële debuut van #BeApp - een authentieke, digitale omgeving voor fans om op een nieuwe manier van livemuziek te genieten. Naast de #BeApp is het ook mogelijk om de livestream te bekijken via ons Youtube-kanaal en de playlist hieronder. Herhalingen van de shows zullen tevens te zien zijn 14 uur na de liveoptredens. #BeApp is gratis te downloaden voor zowel IOS als Android-toestellen.

 

 

Je favoriete optreden terugkijken kan natuurlijk ook!

Via de Youtube Playlist hieronder kan je op elk gewenst moment alle concerten van de vorige nacht terugkijken. Helemaal rechts vind je de button met een lijst van alle beschikbare video's. Veel kijkplezier!

 

 

Wil jij meer weten over onze andere COVID-19 initiatieven of onze steun aan het Rode Kruis? Klik dan hier