Fuze Tea en Spotify: zomer me-time muziek | Coca-Cola NL

Fuze Tea en Spotify: zomer me-time muziek | Coca-Cola NL

Je maakt in onze nieuwe campagne kans op verschillende muzikale prijzen en we werken samen met Spotify om muziekliefhebbers te verrassen met een unieke fusie van hun favoriete muziek.

 

In een hectische wereld zorgt muziek voor ontspanning en biedt het ontsnapping aan de dagelijkse stress en drukte. Daarom werken we in onze nieuwe campagne samen met Spotify dat met 207 miljoen actieve gebruikers, meer dan 40 miljoen nummers en 3 miljard afspeellijsten veel weet over alles wat met muziek te maken heeft. Daarnaast maak je ook nog eens kans op prijzen die volledig bij het thema muziek horen

 

Scan & Win

Je wilt natuurlijk kans maken op de mooie prijzen die je helpen bij het creëren van een rustmoment, maar hoe gaat dat precies? In onze nieuwe campagne maak je al kans op een prijs door simpelweg je Fuze Tea product te fotograferen. Vervolgens verschijnt de tekst “Scan je Fuze Tea” en zie je direct of je hebt gewonnen. En dat zijn niet de minste prijzen, want je maakt kans op 60x een Spotify jaarabonnement, 1500x een maandabonnement, 100x een Marshall koptelefoon en 50x een Marshall muziekbox.

 

Persoonlijke Spotify-mix

De grote muzikale verrassing tijdens deze campagne is de fusie die je zelf kunt maken met Spotify. Via de app kan je twee nummers uit verschillende genres selecteren die vervolgens worden gebruikt om een gepersonaliseerde afspeellijst te maken. Dat levert onverwachte maar vooral leuke verrassingen op. Dat zag ook Anouk van Huissteden, Brand Manager New Beverages: “Met verrassende smaakcombinaties zoals groene thee, mango & kamille past Fuze Tea perfect bij de onverwachtse muzieklijst die je kan creëren via Spotify. Zo houd ik bijvoorbeeld van Indie stijl en kan ik ook soft rock nummers waarderen. Op basis van 2 van mijn favoriete nummers kwam er een playlist uit die ik zelf niet had kunnen bedenken.”