Partnership tussen Resto VanHarte en Chaudfontaine | Coca-Cola NL

Partnership tussen Resto VanHarte en Chaudfontaine | Coca-Cola NL

Deze sfeervolle middag en avond luidden meteen de samenwerking tussen Chaudfontaine en Resto VanHarte in.

 

 

Arm of rijk, jong of oud, uit het noorden of het zuiden, iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Dit is ook waar het initiatief om draait, een goed gesprek onder het genot van een heerlijke, goede maaltijd. De stichting is in 2005 opgericht met als missie eenzaamheid en sociaal isolement actief te bestrijden en mensen te verbinden. En dat lukt, want in 13 jaar tijd zijn er meer dan 35 locaties door heel Nederland waar mensen één of twee avonden per week van een betaalbaar driegangendiner kunnen genieten. Van boodschappen doen tot het dekken van de tafels, ruim 3.000 vrijwilligers dragen op verschillende manieren hun steentje bij.

 

 

Handen uit de mouwen steken

 

Onder leiding van Resto-kokkin Lyda Labbaci begonnen onze medewerkers enthousiast met de voorbereidingen. Op het menu: verse pompoensoep met komijn, gehaktballen in stroganoffsaus met aardappelpuree en rucola, en als afsluiter een bolletje roomijs met slagroom, kruimels van Bastognekoek, gekarameliseerde druiven en slagroom met chocoladevlokken.

Natuurlijk was er ook genoeg tijd om in gesprek te gaan met de mensen die deze avond centraal stonden; de gasten. Ook dit is waar de avond om draait, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen.

 

 

Samenwerking Resto VanHarte en Chaudfontaine

 

Met de combinatie van lekker eten en kwalitatief mineraalwater is een samenwerking tussen RestoVanHarte en Chaudfontaine een goed en passend recept. Zo leveren we een financiële bijdrage waarmee onder meer 500 ontmoetingen op Restolocaties kunnen plaatsvinden. Ook steunen we de stichting tijdens extra activiteiten zoals het Social Food Festival en de Cook-off. De samenwerking werd op de feestelijke avond nog eens bevestigd door het bekrachtigen van onze gemaakte afspraken.

“We zien terug dat partnerships steeds verder gaan en nieuwe mogelijkheden bieden. Met onze maatschappelijke partners kunnen we we als bedrijf lokaal een positief verschil maken. “ Lianne Zevenbergen houdt zich onder meer bezig met de coördinatie van vrijwilligerswerkprojecten voor medewerkers van Coca-Cola in Nederland, en vertelt hierover: “Het is belangrijk dat we als bedrijf maatschappelijk betrokken zijn, en dat onze collega’s actief betrokken zijn bij onze samenwerkingen. Daarom mag vanaf 2018 iedere medewerker van Coca-Cola in Nederland zich twee dagen per jaar inzetten als vrijwilliger voor één van onze partners. Met Resto VanHarte hebben we een ideale en zeer sympathieke partner gevonden en ik weet zeker zij in de komende tijd op de hulp van veel collega’s kunnen rekenen!”

 

 

Wil jij zelf ook een bijdrage leveren aan Resto VanHarte als vrijwilliger of donateur, bezoek dan de website van Resto VanHarte voor meer informatie.