Iedereen is welkom bij Coca-Cola. We willen ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt en daarom creëren we een diverse bedrijfscultuur: een inspirerende omgeving waarin mensen met allerlei achtergronden zichzelf kunnen zijn.

‘Coca-Cola’ bestaat in Nederland uit verschillende bedrijven. Coca-Cola Nederland maakt deel uit van The Coca-Cola Company groep. The Coca-Cola Company en haar dochtermaatschappijen zijn eigenaar van de merken. Zij staan in voor de consumentenmarketing en het basisconcentraat voor de drankjes dat verkocht wordt aan Coca-Cola European Partners Nederland.

Coca-Cola European Partners Nederland produceert, verdeelt en/of verkoopt Coca-Cola, Coca-Cola zero sugar, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Aquarius, Minute Maid, Glaceau Smartwater, Royal Bliss, Chaudfontaine, Monster*, Fernandes*, Capri-Sun*, Fïnley, Honest en Fuze Tea. Deze merken zijn samen goed voor meer dan zeven miljoen consumpties per dag in Nederland. Coca-Cola is voortdurend bezig met het optimaliseren van het portfolio, van het reduceren van suiker in de drankjes tot aan het introduceren van nieuwe innovatieve producten. Daarnaast werken zij aan het terugdringen van de impact op het milieu door water aan te vullen en recycling te bevorderen. Coca-Cola Nederland en Coca-Cola European Partners hebben in Nederland meer dan 725 medewerkers verdeeld over twee vestigingen.

We hebben vacatures beschikbaar in verschillende functies en opleidingsniveaus: van MBO en HBO tot wetenschappelijk onderwijs. Bekijk de Vacature pagina om te zien of er iets voor jou tussenzit. 

(*) merken die niet aan de The Coca-Cola Company groep in Nederland toebehoren.