Coca-Cola’ bestaat in Nederland uit verschillende bedrijven. 
Coca-Cola Nederland maakt deel uit van The Coca-Cola Company groep. The Coca-Cola Company en haar dochtermaatschappijen zijn eigenaar van de merken. Zij staan in voor de consumentenmarketing en het basisconcentraat voor de drankjes dat verkocht wordt aan Coca-Cola European Partners Nederland.

Coca-Cola European Partners produceert, verdeelt en/of verkoopt alle 17 merken. Samen hebben de bedrijven in Nederland meer dan 800 medewerkers verdeeld over twee vestigingen.

Beide bedrijven hebben teams die zich richten op publiekszaken en communicatie: het Public Affairs & Communications team (PAC). Deze teams worden o.a. gevormd door de woordvoerders: Therese Noorlander, Kirsten van Zandwijk, Mieke Ansems en Arjanne Hoogstad.

Woordvoerders Coca-Cola Nederland

Therese Noorlander

Het team publiekszaken en communicatie van Coca-Cola Nederland, staat onder leiding van Therese. Zij werkt sinds februari 2015 bij Coca-Cola Nederland als Public Affairs & Communications Director. “Als er een bedrijf is dat écht een verschil kan maken in allerlei maatschappelijke vraagstukken, dan is het Coca-Cola wel.”

Bekijk het profiel van Therese

Kirsten van Zandwijk

Kirsten is Communicatie Manager bij Coca-Cola Nederland en onderdeel van het Public Affairs & Communications team sinds februari 2016. “Ik ga graag met journalisten en online influencers in gesprek, om elkaar te inspireren en van elkaar te leren.”

Bekijk het profiel van Kirsten

Woordvoerders Coca-Cola European Partners

Mieke Ansems

Mieke heeft veel ervaring in de public affairs. Om deze reden past ze sinds 2015 goed in de rol van Associate Director Public Affairs & Communications bij Coca-Cola European Partners Nederland. “Coca-Cola neemt haar verantwoordelijkheden op het gebied van ingrediënten zoals suiker en keuze in calorieën, smaken en verpakkingen.”

Bekijk het profiel van Mieke.

Arjanne Hoogstad

Arjanne Hoogstad houdt zich, naast externe communicatie en woordvoering, ook bezig met duurzaamheid binnen Coca-Cola in Nederland. En dat is voor haar een belangrijke drijfveer. “Coca-Cola is erg toegewijd aan het waarmaken van duurzaamheidsambities.”

Bekijk het profiel van Arjanne.