Chaudfontaine

Chaudfontaine, een uniek Belgisch kwaliteitswater, ontspringt aan de voet van de Ardennen en wordt met veel zorg door de natuur beschermd. Het natuurlijk mineraalwater van Chaudfontaine reist meer dan 60 jaar via zuiverende rotslagen tot wel 1600 meter diep, voor het ontspringt vanuit zijn thermale bron.
Zo verkrijgen Chaudfontaine Natuurlijk Mineraalwater en Chaudfontaine Fusion hun uitzonderlijke zuiverheid en unieke evenwichtige minerale samenstelling.

Chaudfontaine zet grote stappen op duurzaamheid, door in 2019 over te gaan op 100% gerecycled PET in al onze plastic verpakkingen. Van de 330ml PET fles tot de 1,5L PET fles en alle plastic omverpakkingen. Met deze stap besparen we in Nederland per jaar 4.4 miljoen kilo aan nieuw plastic.  Dat is evenveel als 440 volle vrachtwagens* (*ervan uitgaande dat een volle vrachtwagen rond de 10.000 kilo weegt).

Verder besparen we door naar 100% rPET te gaan in totaal 10,7 kton CO2. Dit komt overeen met de CO2 emissie van bijna 1500 huishoudens* (*een huishouden in NL heeft een uitstoot van 7,3 ton CO2 per jaar).

Ook steunt Chaudfontaine Resto VanHarte. Resto VanHarte strijd tegen eenzaamheid en sociaal isolement. Chaudfontaine doet dit samen met Resto VanHarte door mensen aan tafel te brengen voor een maaltijd en een goed gesprek. Meer info op: https://www.restovanharte.nl/

 

Ontdek meer over Chaudfontaine
Delen:

Coca-Cola Nederland op Social

Fans
Volgers
Views