Coca-Cola en kerst | Coca-Cola Nederland

Coca-Cola en kerst | Coca-Cola Nederland

Voor veel kerstliefhebbers begint kerst pas écht als de Coca-Cola kersttruck weer is gesignaleerd. In de commercial of in het echt, want de kersttruck rijdt ook dit jaar weer door Nederland. De kerstman en zijn kerstelfjes zijn er natuurlijk ook bij. Ben je benieuwd of de kerstman er warmpjes bij zit tijdens de winterdagen? Dit jaar kun je in de kersttruck een kijkje nemen in zijn woonkamer. In de kersttruck kun je meezingen met het klassieke nummer ‘Holidays are coming’, die Coca-Cola dit jaar in een nieuw jasje heeft gestoken. 

 

Dit jaar is het iconische kerstnummer ‘Holidays are coming’, voor het eerst in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe versie is te horen als soundtrack onder de wereldberoemde Coca-Cola kerstcommercial met de gelijknamige titel 'Holidays are coming'. Deze is de hele maand december te zien op tv, online en in bioscopen in Nederland.

 

Maak de feestdagen speciaal

Coca-Cola wil mensen samenbrengen tijdens de feestdagen, en hoe kun je dat nu beter doen dan middels de gedeelde liefde voor muziek? Daarom kun je dit jaar ‘Holidays are coming’ en andere kersthits uit volle borst meezingen bij de kersttruck. Ook leuk: de kersttruck is open aan een zijkant dus je kunt een kijkje nemen in de woonkamer van de kerstman. En natuurlijk kun je op de foto met de kerstman en zijn kerstelfjes. Ho, ho, ho, happy holidays!