Iedereen is welkom bij Coca-Cola. We willen ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt en daarom creëren we een diverse bedrijfscultuur: een inspirerende omgeving waarin mensen met allerlei achtergronden zichzelf kunnen zijn.

Een plek waar werknemers volop de kans krijgen om te groeien en zichzelf te ontwikkelen. Coca-Cola wordt in Nederland vertegenwoordigd door twee bedrijven: Coca-Cola Nederland en Coca-Cola European Partners.

Coca-Cola Nederland

Coca-Cola Nederland is een bedrijfsonderdeel van The Coca-Cola Company. Het hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam. Coca-Cola Nederland is eigenaar van het grootste gedeelte van de merken van het Coca-Cola systeem in Nederland, verantwoordelijk voor marketing en verkoopt basisconcentraten aan de bottelaar. 

Coca-Cola European Partners

Coca-Cola European Partners is de grootste onafhankelijke Coca-Cola bottelaar ter wereld wat omzet betreft. Coca-Cola European Partners Nederland is gevestigd in Rotterdam en Dongen en produceert, distribueert en verkoopt de dranken van The Coca-Cola Company en een aantal andere merken onder licentie. 

We hebben volop vacatures beschikbaar in verschillende functies en opleidingsniveaus: van MBO en HBO tot wetenschappelijk onderwijs. Bekijk de Vacature pagina om te zien of er iets voor jou tussenzit.