Promoties

Ik vind een antwoord niet, kan ik zelf een vraag stellen?

Ja, als je hier op Contact met Coca-Cola klikt, krijg je een formulier voor het stellen van je vraag. Controleer, voordat je het formulier verzendt, of je je correcte e-mailadres hebt ingevoerd; is het ingetikte e-mailadres namelijk fout, dan kunnen wij je niet antwoorden.


Ik wil een code invullen om een bal te winnen maar kan de site niet vinden.

Het was tot en met 30 juni 2014 mogelijk om de codes op de website in te voeren en een bal te winnen – de actie is nu dus afgelopen.Tot wanneer kan ik de voucher voor mijn gewonnen bal inleveren?

Dat kan tot en met 31 juli 2014.Het filiaal van Aktiesport / Perrysport, waar ik de bal wil ophalen, heeft geen ballen meer. Wat nu te doen?

Alle filialen worden wekelijks (en soms zelfs 2x per week) voorzien van nieuwe ballen. Wij adviseren u telefonisch contact op te nemen met het filiaal want men kan u daar het beste vertellen op welke dag zij de ballen zullen ontvangen. Een overzicht van de filialen van Aktiesport met telefoonnummers vindt u op http://www.aktiesport.nl//zoek-een-winkel.html en van Scapino op http://www.scapino.nl/store-locator en van Perry Sport op http://www.perrysport.nl/zoek_een_winkel.html. U kunt uw bal tot eind juli ophalen.

 
© 2008 The Coca−Cola Company. Alle rechten voorbehouden. "Coca−Cola", "Coca−Cola light", "Coca−Cola Zero", "Fanta", "Fanta light","Fanta world", "Kinley", "Kinley tonic", "Minute Maid", "Sprite", "Sprite Zero", "Aquarius", "Aquarius Blue Ice", "Aquarius Red Blast", "Aquana", het design van de "Coca−Cola Contour" fles en de Dynamic Ribbon device zijn gedeponeerde merken van The Coca−Cola Company. "Chaudfontaine" is een gedeponeerd merk van MMJ. "Nestea" is een merk van de Société des Produits Nestlé S.A. (Switzerland) Coca−Cola Nederland BV, Watermanweg 20, 3067 GG Rotterdam. KvK-nr. 24251439