Klik hier Over de activiteiten in 2014 van Coca-Cola in Nederland

Home

Wanneer mensen samenkomengebeuren er mooie dingen Ontdek hier hoe we gezamenlijk een energiebalans kunnen bereiken

Nieuws

Coca-Cola lanceert nieuwe wereldwijde campagne “Taste the Feeling”

Rotterdam, 19 januari 2016

Met Coca-Cola beleef je altijd speciale momenten. En of je dat moment nu deelt met vrienden en familie, of dat je juist even tijd voor jezelf neemt: het geeft je een heerlijk gevoel. ‘Taste the Feeling’ is de nieuwe, wereldwijde campagne waarin de vier varianten Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola Zero en Coca-Cola life verenigd zijn volgens de éénmerkstrategie.

Blog Richard Schlasberg : Onze investeringen in gezondheid en welzijn

Rotterdam, 18 december 2015

In september hebben onze collega’s in de Verenigde Staten een overzicht gepubliceerd van partnerships op het gebied van gezondheid en welzijn, de financiering van onderzoek en individuele professionals sinds 2010. Vandaag maken we de details bekend van deze partnerships van Coca-Cola Nederland en de donaties die The Coca-Cola Foundation in Nederland heeft ondersteund.

De kerstman tovert huis aan de grachtmuur in Houten om tot kerstparadijs

Rotterdam, 17 december 2015

Aan de Grachtmuur in Houten kwam de kerstgedachte vandaag tot leven. Niemand minder dan de Kerstman liet de wens van Douwe Olijhoek in vervulling gaan. Na een brandalarm tijdens het kerstdiner, een verhuizing en een vertraagde kerstvlucht, wilde Douwe zijn vriendin dit jaar verrassen met een kerst-proof huis.


 
© 2008 The Coca−Cola Company. Alle rechten voorbehouden. "Coca−Cola", "Coca−Cola light", "Coca−Cola Zero", "Fanta", "Fanta light","Fanta world", "Kinley", "Kinley tonic", "Minute Maid", "Sprite", "Sprite Zero", "Aquarius", "Aquarius Blue Ice", "Aquarius Red Blast", "Aquana", het design van de "Coca−Cola Contour" fles en de Dynamic Ribbon device zijn gedeponeerde merken van The Coca−Cola Company. "Chaudfontaine" is een gedeponeerd merk van MMJ. "Nestea" is een merk van de Société des Produits Nestlé S.A. (Switzerland) Coca−Cola Nederland BV, Watermanweg 20, 3067 GG Rotterdam. KvK-nr. 24251439