Klik hier Over de activiteiten in 2014 van Coca-Cola in Nederland

Coca-Cola Nederland

Coca-Cola stimuleert een gebalanceerde leefstijl

Nieuws

Coca-Cola verrast horecaklanten met 'Ontdek waar je fles je brengt'Rotterdam, 11 mei 2016

Ga naar Coke.nl/ScanIt en maak met je smartphone een foto van je Coca-Cola flesje, beweeg je mobiel om 360˚rond te kijken, ontdek waar je fles je brengt en maak kans op fantastische prijzen zoals tickets voor festivals, pretparken, concerten, voetbalwedstrijden, bioscopen en een overnachting in één van de meest exclusieve hotels van Nederland.

Ontdek de natuurlijke nieuwe smaken van Chaudfontaine FusionRotterdam, 03 mei 2016

Het is nieuw, licht bruisend met een vleugje fruit: Chaudfontaine Fusion. Een samensmelting van licht bruisend natuurlijk mineraalwater gewonnen aan de voet van de Belgische Ardennen met natuurlijke aroma’s. Chaudfontaine Fusion is vanaf vandaag verkrijgbaar in de smaken citroen en pompelmoes-cranberry.

Nieuwe zomerse dorstlesser: Sprite MuntRotterdam, 25 april 2016

De zomer is in aantocht en Sprite komt met een nieuwe, extra verfrissende smaak: Sprite Munt. Een heerlijke afwisseling op warme dagen, bijvoorbeeld na het sporten, in de zon of als je met vrienden naar het strand gaat. De lemon-lime frisdrank met een vleugje munt heeft bovendien een Hollands tintje: de frisdrank wordt in Nederland geproduceerd.


 
© 2008 The Coca−Cola Company. Alle rechten voorbehouden. "Coca−Cola", "Coca−Cola light", "Coca−Cola Zero", "Fanta", "Fanta light","Fanta world", "Kinley", "Kinley tonic", "Minute Maid", "Sprite", "Sprite Zero", "Aquarius", "Aquarius Blue Ice", "Aquarius Red Blast", "Aquana", het design van de "Coca−Cola Contour" fles en de Dynamic Ribbon device zijn gedeponeerde merken van The Coca−Cola Company. "Chaudfontaine" is een gedeponeerd merk van MMJ. "Nestea" is een merk van de Société des Produits Nestlé S.A. (Switzerland) Coca−Cola Nederland BV, Watermanweg 20, 3067 GG Rotterdam. KvK-nr. 24251439