Klik hier Over de activiteiten in 2014 van Coca-Cola in Nederland

Coca-Cola Nederland

Coca-Cola stimuleert een gebalanceerde leefstijl

Nieuws

Nieuwe zomerse dorstlesser: Sprite MuntRotterdam, 25 april 2016

De zomer is in aantocht en Sprite komt met een nieuwe, extra verfrissende smaak: Sprite Munt. Een heerlijke afwisseling op warme dagen, bijvoorbeeld na het sporten, in de zon of als je met vrienden naar het strand gaat. De lemon-lime frisdrank met een vleugje munt heeft bovendien een Hollands tintje: de frisdrank wordt in Nederland geproduceerd.

Nieuwe generatie Coca-Cola life met nog minder suiker en calorieën vanaf nu in Nederland

Rotterdam, 12 april 2016

Coca-Cola introduceert een nieuwe Coca-Cola life die 45 procent minder suiker bevat dan een Coca-Cola regular. Hiermee brengt zij de hoeveelheid suiker en calorieën met 12 procent terug in vergelijking met de Coca-Cola life die in 2015 is gelanceerd.

Fanta speelt komende seizoenen met wisselende fruitsmaken


Rotterdam, 15 februari 2016

Fanta verrast Nederland door met wisselende nieuwe fruitsmaken te komen. Met de introductie van Limited Edition Fanta biedt zij de consument meer keuze en variatie in elk seizoen. De eerste Limited Edition Fanta Pineapple Lemon - gemaakt van ananas- encitroensap en gezoet met stevia - is vanaf nu verkrijgbaar in 1,5L verpakking.


 
© 2008 The Coca−Cola Company. Alle rechten voorbehouden. "Coca−Cola", "Coca−Cola light", "Coca−Cola Zero", "Fanta", "Fanta light","Fanta world", "Kinley", "Kinley tonic", "Minute Maid", "Sprite", "Sprite Zero", "Aquarius", "Aquarius Blue Ice", "Aquarius Red Blast", "Aquana", het design van de "Coca−Cola Contour" fles en de Dynamic Ribbon device zijn gedeponeerde merken van The Coca−Cola Company. "Chaudfontaine" is een gedeponeerd merk van MMJ. "Nestea" is een merk van de Société des Produits Nestlé S.A. (Switzerland) Coca−Cola Nederland BV, Watermanweg 20, 3067 GG Rotterdam. KvK-nr. 24251439